GENİŞ EBATLI DİJİTAL BASKI

Dijital baskı bilgisayar ortamında hazırlanmış olan grafik tasarımlarının farklı materyaller üzerine farklı uygulama alanları ile görselliğin kaliteli, hızlı bir şekilde reklama dönüştürme aracıdır. Başlıca folyo, one way vision, vinil, mesh gibi malzemeler dijital baskının vazgeçilmezlerindendir.

Folyo malzeme nedir?

Günümüzde dijital baskı işlerinde kullanılan Folyo Malzeme, PVC Türünde, arkası yapışkan olan bir baskı malzemesidir. Başka bir malzemeye ihtiyaç duymadan birçok yüzeye yapışabilmesi sayesinde çok tercih edilmektedir.

Reklam sticker gibi pek çok mecrada folyo kullanılmaktadır. Bina cephe giydirme – bina cephe kaplama. Araç kaplama – araç giydirme. Fuar reklam standları İç dekorasyon – iç mekan tasarımlar. Vitrin reklamları.

Vinil ile neler yapılır?

İstenilen boyutlarda yapılan vinil baskı, pankart, afiş, poster, reklam panosu gibi çeşitli alanlarda kullanıma uygundur. Kullanım amacına göre ışıklı ya da ışıksız olarak tercih edilen Vinil Baskı, çoğunlukla afiş olarak tercih edilir.

One vision ne demek?

Reklam amacı ile sıklıkla kullanılan One Way Vision Baskı nedir? diye soracak olursanız, halk arasında delikli folyo baskı olarak daha yaygın bilinen baskı çeşididir. Delikli olmasının sebebi ise iç bölümden bakıldığında dışarının rahatlıkla görünmesini sağlar.

örnek video izle:

BAZI ÖRNEKLER: