ALFARABA(OYUNCAK)

Alfaraba, çocuklar eğlenirken öğrenmesi, gelişimlerini daha eğlenceli bir şekilde tamamlamaları için tasarlanmıştır. İçinde küçük bir şehir inşa ettik, ve bu şehirde alfabemizi
öğrenmelerini istedik. Alfaraba üzerinde keyifle oynayabileceğiniz oyun alanından oluşuyor. Eklemek istediğiniz oyuncakları sizde ekleyebilirsiniz, gerisi çocuğunuzla sizin hayal gücünüze kalıyor.

PEKİ OYUN NASIL OYNANIR ?
Ailelerinde yönlendirmesiyle oynanacak oyunumuz, çocukların gelişimini sağlamak için önemli bir yere sahiptir. Örneğin çocuğunuza “ H ” harfli olan arabayı alıp orda sizin de hayal gücünüzle “ Ben hastalandım beni hastaneye götür” diyebilirsiniz. Yine şehrimizde başka yerlerine uğrayarak farklı yerlere gitmesini sağlaya bilirsiniz. Çocuğunuzda kendi hayal gücünü kullanarak sizi yönlendirebilir ve sizle olan iletişimi daha kuvvetli olur. Hava, kara, denizyolu, demiryolu olan bu şehrimizde çocukların harfleri öğrenebileceği garajlar var. Burada önemli olan çocukların eğlenirken aynı zamanda öğrenebilmesidir. Bu yüzdende çocukların arabayı sürerken aynı zamanda harfleri tekrar etmelerini sağlayabilir öğrenmelerinde kolaylık sağlayabilirsiniz. Şehrimizin tasarımının da yardımıyla, küçük yaşlarda görsel zekasının daha ağırlıklı çalıştığı çocuklarda daha kolay öğrenebilmesine yardımcı oluyor.

OYUN HANGİ METERYALLERDEN OLUŞUYOR?

Bir adet 150cmx100cm vinil baskı oyun alanı bulunmaktadır. Yirmidokuz adet metal, üzerinde harfleri olan farklı renklerde araba vardır. Bir adet plastik uçak ve bir adet plastik polis arabası bulunmaktadır.

sipariş hattı: 90 212 482 71 68